
רק אתמול , הדליפו שתקופת עיצוב הגלאקסי SIII תמה ולמכשיר כבר יש עיצוב סופי מסתורי שאותו אנו מנסים לדמיין , אף פעם עוד לא הודלפה תמונה של המכשיר האגדי , וכל מידע שקשור למכשיר מאובטח תחת מטה סודיות אפל .
בדצמבר התפרסמה “דליפה” של מראה הגלאקסי S III שבסוף התגלה בכלל כקונספט שיצר חובבן ופרסם ברשת חברתית ברוסיה , מאז לא שמענו כלום על עיצובו של המכשיר שאמור להמשיך את שושלת המלכים , ה-Galaxy וה-Galaxy S II . מה שמשותף לכל סדרת המכשירים הוא ששלושתם מתיימרים (ומצליח להם דיי טוב) להגיד את המילה האחרונה בשוק , כולם היו מיועדים לשוק הגבוה ואף הגלאקסי S II זכה לא מזמן בתואר סמארטפון השנה בתערוכת MWC . מה אתם אומרים ? האם התמונה הזאת היא באמת של הגלאקסי השלישי ?תמונה זאת הגיעה אלינו מאתר חדשות הסלולרי הבינלאומי PhoneArena האומר שמודיע שלהם שלח להם את התמונה והוא סבור שזהו הגלאקסי S3 , אך אנחנו לא ממהרים להתלהב ,מצד אחד התמונה נראית תואמת להערכות השמועות האומרות שהמסך יהיה 4.8″ וללא כפתורים פיזיים אבל אם תשימו לב התמונה נראית מפוקסלת במקצת, בקיצור , פרי התוכנה פוטושופ אך מוטב שתשפטו בעצמכם.
תאריך ההכרזה של הגלאקסי S3 צפוי להיות ה-22 במרץ אך לעומת זאת ישנה הרגשה של תחרות ומשחקי כוח , “מי יאמר את המילה האחרונה?” סמסונג או אפל ? ולנו נותר רק לקוות שהמכשיר יוכרז ויושק כמה שיותר מהר , נסתפק בציפייה עמוקה שהוא אכן יושק ב-22 במרץ .
לפי התמונה המכשיר נראה רק נחמד , לא יותר . מקווה שזו לא התמונה האמיתית !
למרות שצריך לקחת בחשבון שעד שהוא יגיע לישראל יקחו עוד חודשיים ….